dimarts, 18 d’octubre del 2016

RELACIÓ SO I IMATGE


Per demostrar la importància de la relació de l'àmbit visual amb el sonor i la manera en que es poden influïr l'un amb l'altre, he optat per dissenyar dos vídeos:

1. 




2.



Com es pot veure, les dos propostes tenen el mateix material visual, però en canvia el sonor. Al canviar la música es pot notar com canvia totalment el sentit del vídeo. Primerament era tan sols una filmació d'un nen petit jugant amb un dofí. En canvi, al afegir-hi una cançó cobra un sentit totalment diferent. 

En el primer muntatge la música és molt més lenta, suau i tranquila. Això fa que el conjunt es vegi molt més tendre, molt més emotiu. Per l'altra banda, en el segon cas, la música fa canviar totalment la visió respecte al primer. Ara ja no és una música emotiva, sinó que és una cançó típica de circ. Per tant, el vídeo es converteix en una cosa per riure, graciosa, que no té cap sentit emotiu ni emocional, simplement sembla fet perquè l'espectador rigui i prou.

Així doncs, com s'ha vist clarament amb aquests dos exemples, la música pot fer canviar totalment el sentit d'un vídeo en un sol segon. Per aquest motiu és tant important en el món de la publicitat i el de la comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada